понеделник, 12 октомври 2009 г.

Програмиране за ламери

Блогът ми тръгва в нова насока. След като прекарах известно време като студент в Шуменския университет и разбрах горе долу какво точно ще правя до края на годината, реших да фокусирам вниманието на блога ми към нещата които трябва да търпя в качеството си на един от малко по- компетентните в курса ми.

Какво точно означава това? Ами най вече че повечето от кода ми ще е написан на С (НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ), и доста от него ще решава тривиални проблеми като за тъпи първокурсници(като мен :D). Възможно е и да пиша малко за математиката която учим, или която може да понауча самостоятелно, но математиката не ми е силна страна, за това ще се въздържа от нея.

С цел прилично поведение(да, четете това правилно) ще се въздържам от оплаквания, както правех когато бях в даскало, това ще го правя в twitter :D (погледни sidebar-а).

Разбира се ако се занимавам с някоя нова и интересна технология, която не я учим, ще блогвам и за това. Не смятам да превръщам блога си в място за постване на домашни на С. Също така С няма да измести напълно Python и Clojure от този блог, просто ще си намери нисша.

Също така си запазвам правото да пиша за неща които не са свързани с технологии или учене или такива неща. Рандом булшит-а няма да изчезне напълно от този блог. Надявам се да съм по активен вече.

Няма коментари:

Публикуване на коментар